Trezor

Welkom bij CRYPTOSAVER®

Wij helpen notarissen goed en veilig met cryptovaluta om te gaan

PE Training: Bitcoin en cryptovaluta

Recentelijk heeft het Bureau Financieel Toezicht de notitie ‘Cryptovaluta’ gepubliceerd. Gezien de toenemende adoptie van cryptovaluta (1,5mln+ Nederlanders bezitten een vorm van cryptovaluta) zijn cryptovaluta een steeds relevanter onderwerp geworden voor de notaris, zeker gezien de Wwft. CRYPTOSAVER® is gespecialiseerd in het veilig omgaan met cryptovaluta en biedt als eerste in Nederland een KNB geaccrediteerde PE-training (2 PE punten) aan op het gebied van cryptovaluta voor de notaris. 


Tijdens onze (in company) training wordt uitgebreid stil gestaan bij de rol van de notaris en welke risico's u loopt wanneer Bitcoin of andere cryptocurrency in het spel komen. Hierbij valt te denken aan controle van transacties vanuit de Wwft, maar bijvoorbeeld ook het goed en veilig regelen van nalatenschap. Daarnaast krijgt u uitleg over de werking van cryptovaluta en de toepassing hiervan in de praktijk. Na het volgen van de training zult u goed begrijpen hoe cryptovaluta werken, waar de risico’s liggen en wat de notitie van het Bureau Financieel Toezicht voor uw kantoor betekent. Daarnaast zult u door onze training een goede gesprekspartner en adviseur zijn voor uw cliënten op het gebied van cryptovaluta.


Inhoud van onze training (2 PE -punten)

  • Introductie en ontstaan crypovaluta
  • Cryptovaluta in de praktijk, hoe werkt het?
  • Cryptovaluta en de rol van de Notaris
  • notitie Bureau financieel toezicht 'cryptovaluta' 
  • Betalingen en cryptovermogen (incl. Wwft)
  • Verdeling van cryptovaluta bij huwelijk/scheiding
  • Nalatenschap cryptovaluta
  • Risico’s voor de notaris

Wilt u meer weten?

50%
Contact opnemen met CRYPTOSAVER®
Geef hier uw email adres op en wij nemen zo snel mogelijk contact op voor meer informatie.
vraag een offerte aan
Your information is safe with us
Cryptocurrency advies

Advies

Naast onze trainingen beiden wij onafhankelijk advies op het gebied van cryptovaluta. Heeft u een specifiek vraag op het gebied van crypto, heeft u een zaak waarin crypto een rol spelen of wilt u eens toetsen in hoeverre uw kantoor gereed is voor het veilig werken met crypto, neem gerust contact met ons op.

veilig met crypto

Over ons

 Onze missie is het stoppen van het verlies van waardevolle crypto tegoeden door het aanbieden van voorlichting en eenvoudig te gebruiken, kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast geeft CRYPTOSAVER® advies en professionele trainingen aan bedrijven om veilig en goed met cryptocurrency om te gaan. Wij zijn geheel onafhankelijk en geven geen financieel advies. CRYPTOSAVER is een merk van Q24 Solutions en aangesloten bij Webwinkelkeur.